Головна » 2012 » Вересень » 26 » Круглий стіл
13:54
Круглий стіл

Круглий стіл Черкаської обласної психолого-медико-педагогічної консультації.

 

На базі Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільний навчальний заклад – спеціальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №37» (для дітей з порушеннями слуху) 25 вересня 2012 року відбувся круглий стіл для завідувачів районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій на тему: «Сурдопедагогічні діалоги».

Під час заходу презентувався заклад директором Зганяйко І.Ф., яка познайомила присутніх із завданнями закладу, контингентом дітей, які навчаються в ньому, забезпеченістю спеціалістами із спеціальною освітою, презентувала інтерактивні технології, найновіші розробки науковців з корекційно- відновлювальної роботи, які впроваджуються практику.

            З питання спеціальної освіти дітей з порушеннями слуху в Україні виступила консультант-сурдопедагог обласної психолого-медико-педагогічної консультації Кутова О.М.. Висвітлила її проблеми та сучасні тенденції.

Заступники директора вищезгаданої установи Дудко С.А., Казакова Н.І. розкрили питання наступності у роботі дошкільної та шкільної ланок. Запропонували відеоперегляд уроків, під час яких використовувалися різні форми корекційно-відновлюваьної роботи з дітьми даної нозології.

           Завідувач обласної психолого-медико-педагогічної консультації Скляр С.В. розповіла про пріоритети та перспективи розвитку інклюзивної освіти в області.

Була проведена екскурсія, під час якої присутні ознайомилися з практичними методами роботи з дітьми даної категорії, умовами виховання та навчання.

         На завершення круглого столу відбулося міжособистісне спілкування учасників.

Переглядів: 671 | Додав: opmpc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: