Головна » 2013 » Листопад » 27 » Круглий стіл завідувачів Р(М)ПМПК
16:20
Круглий стіл завідувачів Р(М)ПМПК
Круглий стіл на тему: «Системний підхід у корекційно-розвитковій роботі з учнями, які мають порушення слуху та затримку психічного розвитку в умовах спеціального навчального закладу»
26 листопада 2013 р обласною психолого-медико-педагогічною консультацією на базі Корсунь-Шевченківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради було проведено круглий стіл на тему : «Системний підхід у корекційно-розвитковій роботі з учнями, які мають порушення слуху та затримку психічного розвитку в умовах спеціального навчального закладу» для завідувачів та сурдопедагогів районних(міських) психолого-медико-педагогічних консультацій .
 Захід відкрила спеціаліст відділу спеціальної та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Чеботарьова Віталія Максимівна, яка ознайомила присутніх із планом роботи круглого столу та представила його учасників.
Начальник відділу освіти Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Юркунас Лариса Василівна привітала учасників заходу та наголосила на актуальності надання якісних освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами в районі.
Директор Корсунь-Шевченківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Бондаренко Олександр Георгійович презентував роботу закладу з питань корекційно-розвиткової допомоги учням з особливими освітніми потребами, зокрема, зупинився на перспективах реорганізації закладу.
Позитивним моментом заходу було спілкування учасників круглого столу з вихованцями школи.
Завідувач обласної психолого-медико-педагогічної консультації Скляр Світлана Василівна ознайомила учасників заходу з новими підходами в організації діяльності районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій та звернула особливу увагу завідувачів районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій на одне з першочергових завдань в їх діяльності, а саме: сприяння впровадженню інклюзивного навчання.
Консультанти обласної психолого-медико-педагогічної консультації Кутова Ольга Михайлівна, Сіроштан Віктор Михайлович, Гаврилюк Зоя Іванівна проаналізували якість звітності та планування діяльності районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій.
На завершення круглого столу відбулося міжособистісне спілкування учасників та надавались індивідуальні консультації завідувачам районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій фахівцями обласної психолого-медико-педагогічної консультації.
Переглядів: 495 | Додав: opmpc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: