Головна » 2016 » Листопад » 17 » Семінар для завідувачів Р(М)ПМПК на тему «Використання сучасних технологій в навчально - корекційній роботі з дітьми з ООП".
16:17
Семінар для завідувачів Р(М)ПМПК на тему «Використання сучасних технологій в навчально - корекційній роботі з дітьми з ООП".
15-16 листопада 2016 року на базі комунального закладу «Бабанська спеціальна школа-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради» відбувся семінар для завідувачів районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій на тему «Використання сучасних технологій в навчально - корекційній роботі з дітьми, які мають особливі освітні потреби». Завідувач Черкаської обласної психолого-медико-педагогічної консультації Світлана Скляр привітала учасників семінару та ознайомила присутніх з планом роботи. Директор школи-інтернату Надія Сопік презентувала основні форми діяльності навчального закладу. Заступник директора з навчальної частини Олена Сельодкіна у своєму виступі ознайомила учасників семінару з інноваційними формами корекційної роботи у навчанні та вихованні дітей цієї категорії. Також, вона зазначила цінність таких форм роботи в підвищенні моделі компетентного випускника школи-інтернату. Питання «Використання сучасних методик у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами» висвітлили консультанти ЧОПМПК у формі презентації. Зокрема, були висвітлені такі теми: - «Сучасні методики роботи з дітьми, які мають порушеннями мовлення та труднощі у комунікативній сфері» - Ірина Молчанова, консультант-логопед. - «Методики роботи з дітьми з порушеннями інтелектуального розвитку» презентувала Надія Мусієнко, консультант-психолог з питань інтелектуального розвитку. - «Методики роботи з дітьми з девіантною поведінкою» рекомендував Микола Шилов, консультант-психолог з питань девіантної поведінки. - «Методики роботи з дітьми з емоційно-вольовими проявами» висвітлив Віктор Сіроштан, консультант - олігофренопедагог. На завершення семінару завідувачем Світланою Скляр було розглянуто питання щодо практичних аспектів діяльності районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій. Учасники семінару активно включилися в обговорення та ділилися власним досвідом.
Переглядів: 500 | Додав: opmpc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: